Webshop

Forside > Webshop

Digialisering af
din webshop

Ønsker du at sælge dine produkter digitalt, så står vi klar til at designe din webshop, så den passer til lige netop dit produkt. 

Når vi skal designe din webshop og gøre dine produkter klar til at blive solgt digitalt, benytter vi os af Shopify til at designe og programmere din webshop. Shopify er et af verdens største webshopsplatforme, som besidder et hav af muligheder indenfor betalingssystemer, forsendelsesmetoder og meget mere. Vi har over 5 års erfaring med brug af Shopify, og med en sådan kendskab til platformen gør vi din virksomheds drømme til virklighed. 

Når vi designer din webshop på Shopify, benytter vi os samtidig af programmer, så vi kan sikre os at hver en detalje bliver lavet lige som du ønsker det. Det er primært Adobes programmer vi arbejder i, hvor vi især gør brug af Photoshop og Illustrator. Derudover benytter af HTML og CSS kodning, så vi kan kode din side præcis som du vil have den. Programmerne gør os i stand til ikke alene at opfylde dine ønsker, men også ikke at lave vores platform begrænse din drømme om din nye webshop. 

Uanset hvilken ydelse du ønsker fra os at, bygger vores arbejde på samme form. Den bærer præg af struktur, dedikation og vilje, men også på sjov, frihed og fantasi. For os er det vigtigt med en 100 pct. professionel arbejdsstruktur med plads til sjov og ballade, når det kommer til hvordan du ønsker at designe din hjemmeside. Du er med på sidelinjen hele vejen, og du er altid velkommen til at byde ind med dine ideer undervejs i processen. Vi er her for díg, og for at gøre dine digitale ideer til virklighed. 

De 6 Faser

Processen

Samtale

Trin 1 består af en uforpligtende samtale, hvor vi brainstormer om din nye webshop.

Overblik

I trin 2 skaber vi overblik over hvordan din webshop skal opbygges og opstilles.

Startskud

I trin 3 går vi igang med designet af din nye webshop, som bærer præg af salget af dit produkt.

Design & Skitser

I trin 4 er vi klar med første design af din webshop, og du tager et kig hvordan vi kan forbedre den.

Finjusteringer

I trin 5 er vi næsten i mål og vi finjustere din webshop så den lever op til dit produkts behov.

Lancering

I trin 6 er vi i mål med din webshop, og dit produkt er nu klar til at blive solgt digitalt

Skal vi få solgt dit produkt digitalt?

Nu er du blevet klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med at sælge dit produkt digitalt. Så hvis vi skal komme i gang med din digitale rejse, så skriv dig op til en uforpligtende samtale allerede i dag. 

Samtale

Tilmeld dig en uforpligtende samtale med os, og start dit forløb allerede nu.
  • blue_arrowUforpligtende SamtaleGratis
  • blue_arrowBrainstorm Gratis
  • blue_arrowIdeér Til DigitaliseringGratis
  • blue_arrowGuide Af Processen Gratis

Webshop

Webshop