Procopa IT

Forside > Procopa IT

"Vi vil optimere vores hjemmeside med et nyt
og veludviklet design"

Procopa IT kontaktede os med et ønske om at simplificere deres hjemmeside, så opsætning og etablering var mere overskuelig for deres kunder. Dette hjalp vi dem med, samtidig med at de kunne tilbyde os en ny hosting partner.

Kunde:

Procopa IT

Hjemmeside:
Service:

Website

Dato:

08/08-2022

Forløbet med Procopa IT bar præg af tæt samarbejde og løsningsoritering – fra begge parter. De ønskede nogle helt specifikke feauteres, som deres nuværende side ikke havde. De ønskede at kunden nemt skulle have mulighed for at tilgå deres “remote support”, og vi designede derfor en knap med samme navn i menubaren. Derudover skulle deres ikoniske blå farve optræde gennemgående på deres hjemmeside. 

Vi og Procopa IT har været meget tilfredse med vores samarbejde. Vi har optimeret deres nye hjemmeside, præcis som de ønskede det, og vi har derudover, som nævnt, også får en ny hosting partner til os og vores kunder. Procopa IT går, ligesom os, meget op i kundetilfredshed, og det er derfor os dem, som er præcis vores hosting partner. 

Herunder ses Procopa ITs hjemmeside før og efter vores samarbejde. Deres ikoniske blå farve optræder tydelig, og vi har beholdt CTA’erne, som var et andet kriterie kunden havde.