Logo Design

Forside > Logo Design

Design af dit
nye logo!

Har din nuværende eller nye virksomhed brug for et kendetegn, som kan adskille din virksomhed fra andre på markedet. Så kan vi skabe dit helt nye logo for dig. Vi tilbyder et skræddersyet forløb, hvor vi sammen med dig designer din virksomheds logo. Vi har mere end 5 års erfaring med logo design, og intet er for stort eller småt til os. Så står du med en drøm om et nyt logo, så glæder vi os til at udfolde lige netop dine ideer.

Adobe Photoshop
97%
Adobe InDesign
88%
Adobe Illustrator
92%

Design

En verden af muligheder

Der er ingen grænser, når det kommer til design af logoer. Du har helt sikkert en masse ideer, når det kommer til design af dit nye logo, og efter et kig på din virksomhed, vil vi sammen med dig udplukke de aller bedste. Herefter designer vi de første skitser, og med løbende kommunikation, vil vi til sidst have designet din virksomheds drømme logo.

FAQ

Har du stadig spørgsmål angående dit forløb med dit nye logo?
Så kan du måske finde svar på dem her. Her ser du svar på vores ofte stillede spørgsmål. Hvis disse ikke informerer dig om det du søger, så kontakt os endelig, og modtag et personligt svar inden for 24 timer.

Inden vi påbegynder designet af jeres logo på vores programmer, vil du modtage 8 skitser. Dem har vi tegnet i hånden, og de er baseret på vores foregående interviews.

Når dit forløb er slut, og vi har designet dit nye logo, vil du modtage dette i følgende formater: Eps, Ai, Pdf, Jpg, png, favicon.

Når du modtager et logo fra os, er det responsive på alle former for devices. Det vil sige, at det vil passe ind på alle størrelser af telefoner og computere. 

Vi kan ikke give en direkte pris på, hvad dit nye logo vil koste dig. Det er meget individuelt, og det er noget vi vurderer ud fra en samtale med dig. Prisklassen vil dog typisk ligge mellem 1000-2500 kr. 

Med dit nye færdiggjorte logo modtager du en designmanual. Den bygger på hele dit forløb med os. I den vil du kunne se hvert skridt vi har taget fra start til slut i dit forløb. 

Efter dit forløb er færdiggjort, vil vi stå til rådighed på telefon og mail, hvis der skulle dukke spørgsmål op. Vi vil dog garantere, at vi ikke slutter dit forløb før du er 100 pct. tilfreds med dit logo. Det er en dyd for os, at have 100 pct. kundetilfredshed på alle de services vi tilbyder, og logo design er ikke undtaget. 

Skal vi få designet dit nye logo

Nu er du blevet klogere på, hvordan et forløb vil se ud for dig og din virksomhed. Så hvis vi skal komme i gang med din digitale rejse, så skriv dig op til en uforpligtende samtale allerede i dag. 

Samtale

Tilmeld dig en uforpligtende samtale med os, og start dit forløb allerede nu.
  • blue_arrowUforpligtende SamtaleGratis
  • blue_arrowBrainstorm Gratis
  • blue_arrowIdeér Til DigitaliseringGratis
  • blue_arrowGuide Af Processen Gratis